هشدار پلیس فتا درباره پیامک‌های جعلی؛ از ابلاغیه قضایی تا قطع یارانه تشکیل پرونده قضایی در رابطه با مفقود شدن الهه حسین‌نژاد کشف جسد مالک گلخانه در شاهنامه مشهد درباره ازدواج مجدد که ضرورتی ممکن در هر سن و موقعیتی است | نقطه سرخط نگه داشتن کارنامه و پرونده دانش‌آموز به بهانه تسویه حساب ممنوع است مدرسه مجازی تنوع مدارس بزرگسال را کم می‌کند فوت ۵ زائر ایرانی در عربستان سعودی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درمورد رشته‌های جدید بازطراحی شده در شاخه کاردانش (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا مصرف نوشابه برای بهبود اسهال و سوءهاضمه مفید است؟ افزایش کیفیت محصولات آرایشی ایرانی، راهی برای مقابله با قاچاق هشدار عربستان به زائران درباره افزایش دمای هوا حکمت‌کارت خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری شارژ شد +مبالغ نخستین عمل بیوپسی از ضایعات مغزی در مشهد انجام شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار جدی درباره عوارض مرگبار داروی «دراگون» برای افزایش وزن دانشگاه‌ها آماده اجرای طرح پزشکی خانواده هستند توله خرس گمشده حوالی پارک پردیسان است افزایش ویزیت، کاهش ویزا رکورد جدید جوجه‌آوری اردک مرمری در تالاب هورالعظیم ثبت شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | سه‌شنبه، گرم‌ترین روز هفته جاری اختلال در امتحان نهایی نهمی‌ها | رمز فایل سؤالات اشتباه بود! درخواست از تامین اجتماعی برای سرعت عمل در پرداخت حقوق رانندگان بازنشسته دعوت سازمان نوسازی مدارس از مردم برای مشارکت در مدرسه‌سازی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: ۳۰۰ هزار معلم بلاتکلیف داریم | تلاش کردیم ظلمی که در گزینش‌ها می‌شد را جبران کنیم ۹ کشتارگاه غیرمجاز در مشهد پلمب شد | هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو در عید قربان ۲ سامانه برای رصد پروژه‌های مدرسه‌سازی راه‌اندازی شد ۳۱ درصد هر دام، ضایعات خطرناک | فاجعه چرخش بیماری با کشتار خانگی در عید قربان یک کشته و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی پراید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) گزارش میدانی از وضعیت مصرف انرژی در برخی ادارات مشهد | صرفه جویی نصفه‌نیمه!
سرخط خبرها

بازرسی بهداشتی از مواکب صلواتی در سطح مشهد | مراقب پشه آئدس باشید

  • کد خبر: ۲۳۷۸۳۳
  • ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶
بازرسی بهداشتی از مواکب صلواتی در سطح مشهد | مراقب پشه آئدس باشید
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بازرسی و نظارت بر موارد بهداشتی در مواکب و ایستگاه های صلواتی همزمان با آغاز دهه اول محرم خبر داد.

فرشید وفا در گفت و گو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به برنامه های دهه اول محرم و ضرورت پایش سلامت و بهداشت محیط اعلام کرد: شیوه های بهداشت محیط در کارگروه سلامت و محیط زیست ستاد خدمات سفر بررسی و تایید شده است و در ایام محرم و صفر به اجرا درخواهد آمد.

وی ادامه داد: برای دهه اول محرم، برنامه ریزی لازم و هماهنگی بین دستگاهی با سازمات تبلیغات اسلامی، امور مساجد، اداره کل اوقاف و امور خیریه، شهرداری، اتاق اصناف، اداره صمت، تعزیرات حکومتی و پلیس به عمل آمده است. همچنین، بازرسان بهداشت محیط نیز نظارت های خود را بر مساجد، حسینیه ها، تکایا، مواکب و ایستگاه های صلواتی آغاز کرده اند.

وفا افزود: مسئولان مواکب و ایستگاه های صلواتی ارائه دهنده نذورات خوراکی، با توانمندسازی و آموزش کامل ضوابط بهداشتی و اصول بسته بندی مواد غذایی، طبخ، توزیع و ... می توانند در این ایام خدمت رسانی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: بر همین اساس و در راستای افزایش ضریب بهداشت در تامین و توزیع زنجیره مواد غذایی در دهه اول محرم، ۳۷۶ بازرس در قالب ۱۳۰ تیم در سطح شهر‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال هستند که از این تعداد، ۲۲۸ بازرس در قالب ۷۱ تیم در شهرستان مشهد فعال خواهند بود.

مراقب پشه آئدس باشید

مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مورد ضوابط و پروتکل های بهداشتی ارائه نذورات توضیح داد: در مورد مواد غذایی گرم، باید بسته بندی و عرضه، شرایط انتقال و زنجیره تامین را رعایت شود و طبخ غذای گرم باید بالای ۶۲ درجه باشد. همچنین از مصرف غذای گرم بیش از ۲ ساعت از زمان توزیع آن جلوگیری به عمل آید.

فرشید وفا در مورد آب آشامیدنی و یخ مورد استفاده در ایستگاه های صلواتی متذکر شد: تمامی مواکب موظفند آب آشامیدنی سالم تهیه کرده و یا از آب لوله کشی شهری استفاده کنند. در مورد استفاده از یخ لازم به ذکر است، باید یخ بهداشتی برای تهیه شربت ها تهیه شود و یخ های صنعتی صرفا برای خنک سازی غیر مستقیم نوشیدنی های نذری استفاده شود.

وی افزود: مسئولان مواکب باید بسیار مراقب این موضوع باشند، چون پشه آئدس در مناطق نمناک مستعد تخم گذاری و تکثیر است و حتما باید موارد بهداشتی رعایت شود.

وفا تاکید کرد: قند، شکر و خرمای نذری در مواکب حتما به صورت یک نفره یا در بسته بندی های بهداشتی ارائه شود و برای توزیع شربت و چای باید از لیوان های کاغذی و گیاهی استفاده شود.

وی در پایان عنوان کرد: شهروندان در صورت بروز هرگونه تخلف بهداشتی می توانند مراتب آن را با سامانه ۱۹۰ دانشگاه علوم پزشکی در میان بگذارند تا در اسرع وقت رسیدگی کامل به عمل آید.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->